schaapskudde belhamel hoeve sprey

Samenwerking Hoeve Sprey

PERSBERICHT MA 11 MEI 2020, 15:13 – CONTACT ZUTPHEN 

VORDEN/WARNSVELD – Zaterdag 9 mei tekenden Harrie Jansen van Schaapskudde de Belhamel en Bram Sprey van Hoeve Sprey een samenwerkingsovereenkomst.

Hoeve Sprey is een kleinschalige zorghoeve in Vorden met dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Schaapskudde de Belhamel, gestart op 1 januari van dit jaar, is een schaapskudde in het buitengebied van Warnsveld, tussen Vorden en Lochem. Harrie en Elly Jansen verzorgen samen met een club enthousiaste vrijwilligers de schapen. De schapen begrazen gedurende het jaar verschillende plekken in de omgeving.

Deze samenwerking is voor zowel Hoeve Sprey als Schaapskudde de Belhamel uniek. Bram Sprey gaat met zijn cliënten Hoeve Sprey helpen met de verzorging van de schapen in de schaapskooi, met het plaatsen en verwijderen van afrasteringen en met allerlei hand- en spandiensten.

Op deze wijze komen zorg en natuur samen. Met aandacht voor duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, respect voor de natuur en een flinke dosis humor ligt hier een mooie basis voor een langdurige samenwerking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *