Wij zijn op zoek…

Nu de lente echt is aangebroken is het natuurlijk tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Ben jij nu ook lekker aan het opruimen en kom je achterin de schuur of op zolder nog spullen tegen die je niet meer gebruikt? Wij zijn nog op zoek naar een aantal materialen, die we voor een klein bedrag willen overnemen.

Heb jij een van onderstaande over of ter beschikking voor overname? Neem dan contact op met herder@schaapskuddedebelhamel.nl

Schapennetten

Ja we weten hoe we je aandacht moeten trekken, met lammetjes natuurlijk! Het gaat op deze foto alleen niet om de lammetjes van om de netten die je ziet. We zijn namelijk nog op zoek naar deze schapennetten voor schrikdraad. Heb jij deze toevallig en gebruik je ze niet, of weet je iemand die ons hier in kan helpen? We nemen ze graag van je over. We zijn op zoek naar schapennetten of een schrikdraadapparaat. Voor het schrikdraadapparaat is het van belang dat deze ook op een 12 volt accu kan werken.

Drinkbak met vlotter

Een drinkbak met vlotter, zoals op de foto hieronder.

Schrikhekken

We zoeken ook een tweetal schrikhekken, zoals op de foto hieronder.

dranghek

Jerrycan voor drinkwater

Heb je (oude) jerrycans staan die je niet meer gebruikt? Wij kunnen ze goed gebruiken! Wel is het voor ons van belang dat ze nog geschikt zijn voor drinkwater en niet voor olie bijvoorbeeld zijn gebruikt.

jerrycan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *